Tuinfair Midwoud ondanks dat de weergoden niet meewerkten toch weer een groot succes

MIDWOUD – Na twee jaar gedwongen pauze was afgelopen weekend de Tuinfair  in Midwoud weer de place to be voor veel mensen. Dit jaar was het thema “Flower Power” en zorgden honderden standhouders voor een succesvolle Tuinfair.. Voor liefhebbers van het buitenleven was de Tuinfair de plaats waar het hart kon worden opgehaald.

De vele stands brachten een groot divers aan goederen, maar ook waren er workshops, theater, live muziek en ook de kinderen werden niet vergeten, die konden zich vermaken aan de vele attracties die speciaal voor hun naar de Tuinfair waren gekomen.. De smakelijke delicatessen gingen er als warme broodjes in en ook de kramen die streekproducten verkochten werden goed bezocht door de bezoekers van de Tuinfair in Midwoud.

De foodtrucks hadden het druk, soms erg druk, maar de broodjes gezond en al het andere lekkers lieten de bezoekers zich wel vallen. En ook de mensen die gekleed waren alsof ze zo uit de tijd van de Flower Power kwamen wisten het publiek prima te vermaken, en natuurlijk deed de muziek van Creedence Clearwater Revival de rest.

Een groot compliment voor de organisatie die ook dit jaar weer een fantastisch evenement heeft neergezet. Iets dat de vele bezoekers konden beamen. Het gratis parkeren bleek goed in de smaak te vallen, ‘dit kom je zelden meer tegen bij dit soort evenementen,’ was een vaak gehoord antwoord.

Verslaggeefster Ivana Gonçalves Da Costa maakte een sfeerreportage van de Tuinfair in Midwoud.

Loading