• image-2
  • image-1
  • image-3

Trampolinespringer Jordy Mol heeft geslaagd debuut in de Bundesliga!

NIBBIXWOUD – “6 mei heb ik mijn debuut gemaakt in de Deutsche Trampolin Bundesliga. Een leerzame en leuke ervaring. Ik kwam uit voor TSV Sulzberg uit het zuiden van Duitsland. De wedstrijd werd gesprongen in Weingarten.” vertelt Jordy Mol over zijn debuut in de Bundesliga.

Wij eindigden op de tweede plaats achter TG Dietzenbach. Een prima prestatie waar wij allemaal heel tevreden mee waren. Ook individueel ging het uitstekend en ik werd zelfs gedeeld eerste en behaalde maar liefst 20 punten voor TSV Sulzberg!” gaat Jordy verder

Voorlopig is dit uitstapje naar Duitsland eenmalig, omdat de wedstrijden in Duitsland en Nederland parallel lopen. Dit smaakt volgens Jordy Mol wel naar meer en hoop dat er een vervolg komt. “Het is een geweldige en leerzame ervaring geweest om met deze Duitse toppers te mogen springen. Dit was voor mij ook eindelijk weer eens een lekkere wedstrijd. De laatste wedstijden verliepen niet goed en dit geeft weer zelfvertrouwen voor de komende wedstrijden.

Geplaatst voor het NK in Ahoy Rotterdam!

In Oss werd de 3e en laatste plaatsingswedstrijd voor het NK gesprongen. Jordy Mol moest nog aan de bak, want na twee wedstrijden was hij nog steeds niet gekwalificeerd. Gelukkig kon Jordy de stijgende lijn doorzetten en won zelfs de wedstrijd! Deze score is voldoende voor Jordy Mol om zich te plaatsen voor het NK Ahoy Rotterdam.

Dit NK wordt op 24 en 25 juni gesprongen en hij heeft er zin in!

Loading