Share

Toneelvereniging De Oefenschool speelt ‘Roet’

WOGNUM – Toneelvereniging De Oefenschool speelt ‘Roet’ van de hand van Peter Aten op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni a.s. in partycentrum Stam aan de Raadhuisstraat in Wognum. Aanvangstijd van beide voorstellingen is 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,50. Kaarten bestellen kan via www.oefenschool.nl.

‘Roet’ is een zwarte komedie. Een heerlijk stuk om te spelen. Leuk en onderhoudend, maar ook schokkend en confronterend. De thematiek van ‘Roet’ is herkenbaar. Het is een drama maar de misère wordt met veel humor gepresenteerd. Die humor is soms uiterst bitter, maar zorgt ook voor tal van hilarische momenten.

Elisabeth wordt 85 en haar dochter Rita verrast haar met een weekend in een bungalowpark. Ook de rest van de familie is aanwezig. De meningen over het nut van de viering lopen echter sterk uiteen. Elisabeth lijdt namelijk aan de ziekte van Alzheimer, zodat het hele ‘feest’ aan haar voorbij gaat. Bovendien liggen de kinderen voortdurend met elkaar overhoop. In het bijzijn van Elisabeth worden ettelijke discussies gevoerd over rondslingerend speelgoed, roken, vervroegd pensioen, smetvrees, euthanasie en kippenpootjes.

Voor meer informatie over de voorstelling of kaarten bestellen zie de website www.oefenschool.nl, of volg De Oefenschool op facebook.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl