Share

TinQ Abbekerk gaat verder als Avia Marees Abbekerk

ABBEKERK – De mensen die gebruik maken van de A7 hebben het al wel gezien, sinds een paar weken is de TinQ gesloten en wordt er hard gewerkt aan de ombouw naar Avia Marees Abbekerk.

Avia Marees laat aan deze website weten dat het tankstation via een veiling is gekocht en na de ombouw nog moet wachten op de vergunningen om open te mogen gaan. Op de vraag of Avia Marees net zoals bij hun tankstation in Kolhorn ook waterstof gaat verkopen kon de woordvoerder nog geen antwoord geven. ‘Dit heeft alles te maken met vergunningen,’ aldus de woordvoerder.

Avia Marees in Kolhorn is het eerste tankstations in Noord-Holland Noord waar eigenaren van waterstofauto’s waterstof kunnen tanken. Meer en meer, vooral fabrikanten uit het verre oosten gaan over op het ontwikkelen van auto’s met een hybride aandrijving van waterstof gecombineerd met een elektrische motoren.

100 jaar Avia Marees

Al sinds jaar en dag is de officiële benaming van AVIA Marees, Marees & Kistemaker niet meer weg te denken uit de B2B markt. Dagelijks worden vanuit het depot in Kolhorn de vrachtwagens bevoorraad en rijden hun vaste routes langs de agrariërs, transport- en MKB bedrijven. Het beleveren van kwalitatief goede brandstoffen staat met stip op nummer 1.

Daaropvolgend levert Marees uit naam van AVIA ook de bijbehorende producten zoals smeermiddelen, oliën en vetten. De dienstverlening staat voorop; vandaag besteld? Volgende dag geleverd op jouw adres. Avia Marees mag dan ook met gepaste trots bekend maken dat zij in 2022 de titel ‘100 jaar brandstofleverancier’ mogen dragen.

Totaal aantal keren gelezen: 101 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen