Theaterseizoen 2022/2023 gaat ook voor Theaterkerk Wadway weer beginnen

WADWAY – Vanaf 16 september kan het weer: een voorstelling bijwonen in Theaterkerk Wadway. Na twee lange jaren waarin corona en lockdowns een zware wissel trokken op de theaterwereld, kijken we nu optimistisch uit naar komend seizoen. Het is weer gelukt om uit het rijke theateraanbod een gevarieerd programma samen te stellen.

De voorstelling waarmee Javier Guzman op vrijdag 16 september het theaterseizoen zou openen, komt helaas te vervallen.

Vrijdag 23 september Mylou Frencken (Muziektheater): Meisje

Een ontroerend liedjesprogramma van Mylou Frencken over vallen, opstaan en gelouterd verder gaan. Meisje is een poëtische vertelling over de reis van meisje naar vrouw, moeder, minnares en multi-tasker. Toverachtig gearrangeerd en begeleid door het experimentele producer duo Bear Project en meestergitarist Ronald Schmitz.

Zaterdag 24 september Javier Tim Honnef (Toneel): The things I never told you

In het huis op de hoek van onze oude straat woonde een oude man. De dag voordat hij stierf vond ik een doos met zijn meest waardevolle bezittingen op mijn deurmat. Boeken, Cd’s, cassettes, dvd’s en video-banden. Werk waar ik nog nooit van had gehoord gemaakt door mensen die voor mij onbekend waren. Ik wilde me erin verdiepen. Ik wilde er meer over leren. Maar dat bleek onmogelijk. Alles was onherleidbaar. Al het werk leek niet te bestaan….

The Things I Never Told You is een voorstelling over halve waarheden en hele leugens, identiteit, obsessie, medicatie, angst en de dingen die je achterlaat. Een voorstelling voorgelezen door een acteur die belooft dat geen woord gelogen zal zijn. Hopelijk maakt belofte geen schuld.

Loading