Strandvogels na forse winst op St. George nog niet uitgespeeld, de nacompetitie wacht nu

ONDERDIJK – Hoe op een regenachtige zondagmiddag in juni toch ineens de zon kan gaan schijnen. Het gebeurde in Onderdijk op zondag 6 juni. De hele middag regende het, maar niemand die daar na de eclatante 7-0 overwinning op St. George over sprak.

Een verslag van v.v. Strandvogels

Het ging alleen maar over de geweldige wedstrijd die Strandvogels op de mat had gelegd en het resultaat daar van. St. George, toch ook nog kansrijk voor een plek in de nacompetitie, was ongenadig de vernieling in gespeeld. Toch was het nog even afwachten of de 7-0 overwinning voldoende was. DWB won, na een 0-0 ruststand, met 5-0 van Woudia en legde daarmee op doelsaldo beslag op de 3e periodetitel. En dus moest Strandvogels op de ranglijst HSV Sport passeren om een plekje in de nacompetitie veilig te stellen.

Uiteindelijk kwam het verlossende bericht dat Zwaagdijk tegen de Horinezen een gelijkspel had weten af te dwingen. Daarmee klom Strandvogels over HSV Sport (en ook De Valken) heen en neemt daardoor de periodetitel van kampioen RKEDO over. En dus kon een feestje worden gevierd. Een klein feestje, want het echte feest kan natuurlijk pas gevierd worden als promotie is afgedwongen.

Strandvogels 1 – St. George 1 (competitie)

Wedstrijddatum: maandag 6 juni 2022
Uitslag: 7-0 (4-0)
Scoreverloop: Jordy Weel 1-0; Tim Broersen 2-0; Jordy Weel 3-0; Tim Broersen 4-0; Mitch Hofland 5-0; Eigen doel 6-0; Tim Broersen 7-0

Selectie:
Edwin Hoogland; Rowin de Wit (Lars Groot), Niek Broersen Tigo Harder (Bram Koomen) en Mitch Hofland; Mathijs Huisman (Tijmen de Kroon), Gerald Broedersz (Dawid Zerek) en Bryan Broedersz: Siebren Waardenburg, Tim Broersen (Givano Lubbe) en Jordy Weel

Loading