Share

Strandvogels geeft Strandvogels geeft HSV Sport 1889 voetballes

Op de foto: De luchtmacht van Strandvogels is naar voren gekomen bij een corner. Het luchtafweergeschut van HSV Sport won het dit keer. (foto: Strandvogels)

ONDERDIJK – Twee thuiswedstrijden achter elkaar met bijna dezelfde uitslag, 5-1 en 5-0. Toch zat er een groot verschil tussen beide wedstrijden. Tegen Berkhout oogde het spel van Strandvogels niet altijd even goed. Tegen HSV Sport was het, op een korte fase direct na rust na, uitstekend wat Strandvogels op de kunstsprieten liet zien.

Met 7 punten uit drie duels en een doelsaldo van 12 voor en 3 tegen kent Strandvogels een prima seizoenstart. Volgende week wacht de derby tegen Sporting in Andijk. Dat is een ploeg die juist stroef is gestart met slechts één punt uit drie duels. Maar een derby is een andere wedstrijd, de stand op de ranglijst zeg dan meestal niet zoveel.

Totaal aantal keren gelezen: 48 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 4 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen