Snertpop pakt flink uit met Antoon en Son Mieux

MIDWOUD – Antoon komt naar Snertpop! De in Midwoud opgegroeide Tijn Verkerk, geeft op zaterdag 10 september op show op de 15e editie van Snertpop. Antoon is dé hitsensatie van het moment. Ook de band Son Mieux komt optreden op de jubileumeditie.

Het bestuur van Snertpop is trots op de komst van Antoon. De populairste artiest van het land heeft aangegeven heel graag nog een keer voor eigen publiek te spelen. Vorig jaar maakte Antoon zijn debuut op Snertpop en blies hij bijna letterlijk het dak eraf. Met talloze Top 40-hits in zijn binnenzak – denk aan ‘Hyperventilatie’, ‘Hallo’ en ‘Vluchtstrook’ – kan het niet anders dan opnieuw een groot feest worden. In december staat Antoon twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Son Mieux

Een andere band van formaat is Son Mieux. Het gezelschap uit Den Haag is één van de meest geboekte festivalacts en scoort momenteel een grote hit met ‘Multicolor’. Verder vormen Bob Marley-tributeband Rootsriders, Voltage, Paul Sinha, House of Rock, Savine, Glock’45 uit Hoorn en Wheat Kings uit Onderdijk de gevarieerde line-up. De kaartverkoop is gestart via www.snertpop.nl en gaat harder dan ooit.

Snertpop vindt plaats op een nieuwe locatie. De afgelopen jaren vond het plaats op landgoed De Knap, nu verhuist het festival naar de Buurt in Midwoud, waar voorheen de optredens van Normaal werden gehouden.

Vorig jaar was Snertpop één van de weinige festivals die door kon gaan, waar veel festivals werden afgelast vanwege corona. Die editie was uitverkocht.

Loading