Schrijven over West-Friesland: ‘Wat is jouw verhaal over West-Friesland?’

An de gang, joôs! Schrijf een verhaal over jouw band met West-Friesland en lees het voor bij het Huis van Oud. (foto Miep Tessel. Een wagen van de Gebr. Kos in Oudkarspel)

WOGNUM – Op zondagmiddag 3 juli zijn op het erf van het museum Huis van Oud verhalen te beluisteren rond het thema ‘West-Friesland’. Er hebben zich tot nu toe zeven mensen opgegeven die hun verhaal willen voorlezen. Wie doet er nog meer mee? De middag wordt gehouden in het kader van de tentoonstelling in het museum aan de dijk  die de titel heeft ‘Kijk op West-Friesland’. De voorleessessies zijn om 15 en om 16 uur.

Schrijf een verhaal over deze streek, over je dorp, over je straat of je huis. Het kan een herinnering zijn of een ervaring uit het heden, het mag in het Nederlands of het West-Fries. Ook gedichten zijn welkom. Lang of kort dat maakt niet uit, 150 woorden is goed maar 500 woorden kan ook.

Stuur je schrijfsel naar Ina Broekhuizen, inaslot@quicknet.nl, informatie 0229 572159. Je krijgt vervolgens bericht over de organisatie van de middag.