Share

Rondom Weekend Medemblik, de weergoden lijken roet in het eten te gooien

MEDEMBLIK – Wekenlang is het het mooiste zomerweer ter wereld, temperaturen die regelmatig de 25 graden halen en zelfs daarboven met als warmste dag afgelopen 19 juli toen het 36.4 graden in Medemblik werd. Maar nu de herfst in aantocht is gaat ook in 1x de schakelaar om en dat is weer even wennen.

De temperatuur moet een flinke aderlating laten, de 20 graden gaan we in de verste verte niet meer halen, we mogen blij zijn dat het 16 graden wordt en daarnaast neemt vanaf donderdagavond de kans op regen ook flink toe. Vrijdag, zaterdag én zondag gaan er buien vallen, de meeste neerslag wordt voor vrijdag en zaterdag berekend.

Maandag, voor velen de belangrijkste dag van het jaar, dan lijken de weergoden de bezoekers en deelnemers van de draverij wel gunstig gezind te zijn. Overdag zijn er dan zonnige perioden afgewisseld met bewolking en blijft het droog..

De redactie van Medemblik Praat wenst iedereen een fantastische Rondom Weekend en een Draverij met natuurlijk de officieuze aftrap bij Jack Brakeboer wanneer John Denvers Country Road gaat worden gezongen om 10 uur ’s ochtends.

Totaal aantal keren gelezen: 48 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen