Share

Prima start Irene Schouten op het WK Allround

HOOGKARSPEL – Irene Schouten is het WK Allround prima begonnen, in een sterk persoonlijk record van 39,24 op de 500 meter wist Irene Schouten in het spoor van de andere kanshebbers te blijven. Op Antoinette de Jong, op de 500 meter haar directe tegenstandster, verloor zij maar ,40 seconden en op de Japanse Miho Takagi, de winnares van de 500 meter in 38,31 verloor zij minder dan een seconde.

Het is voor Irene nu nog de taak om ook op de 1500 meter niet teveel te verliezen zodat zij op de 3000 en 5000 meter, haar beste afstanden, voor de zege kan gaan en zich wereldkampioen Allround bij de vrouwen 2022 mag gaan noemen.

Maar zover is het nog niet, eerst nog de 1500, 3000 en 5000 meter, zondagavond weten we of de vlag weer uit mag in Wervershoof en Hoogkarspel.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Lees ook: Irene Schouten” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”10″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”title”]

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl