Foto aaangeleverd
Share

Paaseieren zoeken in Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Van 7 t/m 10 april kunnen kinderen paaseieren zoeken in Kasteel Radboud. De Paashaas heeft ze weer goed verstopt dit jaar door het hele kasteel. Tijdens het speuren komen de bezoekers door de nieuwe tentoonstellingen “Omringd door Kastelen” en “Fabel”. Ook de kantelen zijn open, waardoor bezoekers buiten het uitzicht vanaf de toren kunnen bewonderen.

Voorjaarsknutselen 2e Paasdag

Op 2e Paasdag kunnen kinderen in de Ridderzaal aanschuiven aan de knutseltafel. Het thema is lente. Daarvoor of daarna kunnen ze natuurlijk nog de Paasspeurtocht doen.

Reserveren en prijzen

Paaseieren zoeken en voorjaarsknutselen zijn inbegrepen bij het museumbezoek. Toegangsprijzen: Vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per kind, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis. Kijk voor meer informatie en tickets op kasteelradboud.nl/activiteiten.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl