Share

Oud-inwoonster Wervershoof haalt wederom bakzeil bij de rechter over haar oude woning aan het Zijdwerk

WERVERSHOOF – Het touwtrekken tussen de oud-inwoonster van Wervershoof en de gemeente Medemblik en de nieuwe bewoners van haar huis aan het Zijdwerk aan de andere kant begon al sinds januari 2019 toen het huis van de vrouw door problemen met het betalen van de hypotheek haar huis moest verkopen en daarna de nieuwe bewoners hinderlijk begon lastig te vallen.

Toen de nieuwe bewoners van de woning aan het Zijdwerk een dakkapel op de woning wilde plaatsen en daar een vergunning voor aanvroegen maakte de vrouw bezwaar dat door de gemeente Medemblik niet ontvankelijk werd verklaard waarna de vrouw naar de rechter stapte die haar in augustus 2020 in het ongelijk stelde.

De vrouw pikte de uitspraak niet en ging in hoger beroep, die zij ook verloor waarna de stap naar de Raad van State volgde. Deze wees afgelopen week in een uitspraak het beroep van de vrouw naar de prullenbak.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl