Share

Optreden The Lasses in De Brink op 6 februari a.s. – kaartverkoop van start!

OBDAM – Wanneer de coronamaatregelen het toelaten zal op zondagmiddag 6 februari a.s., aanvang 15.00 (zaal open om 14.30 uur), het duo The Lasses optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
Waar ze ook op het podium verschijnen, The Lasses mogen altijd rekenen op een enthousiast publiek. Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen het duo The Lasses. De warme alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie vullen elkaar prachtig aan en hun samenzang wordt dan ook alom geroemd. De twee begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica.
De unieke harmonie, prachtige stemgeluid en interessante repertoire maakt hen een veelgevraagd duo in de internationale folk scene. Hun songs wisselen zij af met amusante verhalen. De organisatie van De Brink is er derhalve trots op dat dit duo opnieuw in Obdam komt optreden!
Margot en Sophie brachten inmiddels een viertal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.
The Lasses stonden al eerder op het podium van Schilderwerken De Boer zaal in De Brink en toen vlogen de kaarten de deur uit! Wees er dus snel bij wanneer u dit prachtige zit/luister concert in De Brink niet wilt missen. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/TheLasses en kosten € 10,– per stuk.

Totaal aantal keren gelezen: 34 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen