Officiële opening foyer Theaterkerk Wadway

WADWAY – Het nieuwe seizoen van Theaterkerk Wadway  gaat  op vrijdag 16 september van start. Dan wordt ook de nieuwe foyer in gebruik genomen. Het afgelopen jaar is er met veel enthousiasme gewerkt aan de bouw en inrichting van de foyer. Door maximale inzet van financiers, ondernemers en vrijwilligers is er een prachtig gebouw gecreëerd, met een eigentijdse uitstraling maar toch passend bij het eeuwen oude kerkje.

Voortaan kunnen bezoekers elkaar hier ontmoeten, een hapje of een drankje nuttigen en napraten over de zojuist bezochte voorstelling.

In het weekend van 2 en 3 september staan er een aantal feestelijke evenementen op de planning waarbij de gloednieuwe foyer centraal staat.

Vrijdagmiddag 2 september vindt om 16.00 uur de officiële opening plaats. Burgemeester Gerard van den Hengel en cabaretier Martijn Kardol zullen hierbij een rol spelen. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden.

Op zaterdagochtend 3 september worden alle vrijwilligers uitgenodigd om de opening te vieren. Diezelfde dag wordt er ’s middags Open Huis gehouden. Obligatiehouders, buren van Wadway en andere belangstellenden zijn tussen 14.00 en 16.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe foyer.

Op zaterdagavond tenslotte worden de poorters, de belangrijke sponsors van Theaterkerk Wadway, onthaald op een geanimeerde avond waarbij een West-Friese conferencier een kort optreden zal verzorgen.

Loading