Nieuweboer wint overtuigend van Volendam

WERVERSHOOF – Met JO19 spelers Thijs Pronk en Aeron Stam in het team begon Nieuweboer H1 sterk aan de wedstrijd tegen Volendam 3 en snel opende Sven Deen op aangeven van Joris Schouten de score. In de eerste helft speelde Nieuweboer onrustig en zocht te snel de aanval. Door ongelukkig balverlies van Nieuweboer ronde Volendam een van de weinige mogelijkheden halverwege de eerste helft doeltreffend.

Na de wissel speelde Nieuweboer rustiger en vonden de spelers elkaar beter. Dit leidde tot goede aanvallen en na een drie snelle treffers van Stefan Otsen, Joris Schouten en Jorren Grooteman probeerde Volendam nog een resultaat te behalen. Goed spelend behield Nieuweboer de overhand en door doelpunten van Sven Deen (2x), Joris Schouten en Jorren Grooteman behaalde Nieuweboer een goede 8-2 overwinning.

Door een 5-8 overwinning op Stede Broec blijft Nieuweboer VR1 meespelen om de titel in de 1e klasse. Echter afgelopen week won koploper Akersloot van DWOW en behoudt een voorsprong van 3 punten.