Nieuweboer H1 verliest kansloos van Vrone

WERVERSHOOF – Nieuweboer heeft met nog 5 wedstrijden te spelen geen kans meer op een van de twee promotieplaatsen. Wel was de 3e plaats nog haalbaar. Om deze kans te behouden diende gewonnen te worden van op een van beide koplopers. Vanaf de aftrap domineerde Vrone met snelle aanvallen. In de omschakeling kreeg Nieuweboer mogelijkheden.

De grootste na 6 minuten waarin Vrone 3 minuten met een man minder speelde. Echter Nieuweboer kon hiervan niet profiteren. Vlak voor de wissel kwam Vrone na een doorloopbal op voorsprong. Vlak na de wissel liep Vrone uit naar 0-2 door een van richting veranderd schot. In de resterende 20 minuten een attractieve wedstrijd waarin Nieuweboer het verdedigend goed speelde maar aanvallend geen kansen creëerde.

Nieuweboer VR1 won gemakkelijk met 8-1 van Bluedesk uit Alkmaar en blijft meespelen voor het kampioenschap in de 1e klasse.

Vrijdag 13 mei speelt Nieuweboer H1 om 20.50 in Sporthal de Dars tegen Volendam 3 en Nieuwboer H2 om 19.55 tegen Vios 3.