Na 2 jaren van niet kan en mag het weer: Triatlon Abbekerk! 

ABBEKERK – Eindelijk mag het weer.. De 2 afgelopen jaren mocht de Triatlon van Abbekerk niet doorgaan omdat de coronapandemie roet in het eten gooide. Maar nu kan een klein dorp als Abbekerk op 4 september aanstaande weer laten zien waar ze groot in is, in het organiseren van de langstlopende triatlon van Nederland, dit jaar alweer de 37e editie.

En bijna iedereen mag en kan meedoen aan de 37e editie, ben jij ouder dan 8 jaar dan mag je al meedoen, ben je een para-atleet, dan ben je ook meer dan welkom en adaptieve tri-atleten worden ook met open armen ontvangen door de organisatie.

De deelnemerslijst van deze 37e editie kent heel wat ‘rookies’ maar behalve veel rookies ook 4 jubilarissen, deze doen voor de 25e keer mee, ook gemeenteraadslid Roelandt Paarlberg is van de partij en ook para-atleten zoals paralympiër Geert Schipper die een 8e gaat doen samen met zijn vrouw Thalita, maar ook Abbekerk wordt vertegenwoordigd, Ewalt Simonis is als onderdeel van een drietal atleten de lokale deelnemer aan de 37e editie van de Triatlon Abbekerk.

De Triatlon zou niet mogelijk zijn als een groep hondstrouwe sponsor ook dit jaar weer van de partij waren en het financieel mogelijk maakten deze editie te organiseren.

Komt u ook kijken naar de atleten op 4 september a.s.?

Loading