Monte Visser: ‘Wij zijn BERETROTS, op ons zelf als team en op onze BLOIDtoppaarden.’

WOGNUM – In Blaricum vonden op 3 en 4 juni 2022 de districtskampioenschappen plaats. Het team van Monte Visser uit Wognum was bij deze kampioenschappen aanwezig, Monte: “Wij mochten daar deelnemen met ons vierspan. Dag 1 bestaat uit een dressuurproef en een vaardigheidstest. Die laatste is een parcours bestaande uit poortjes met balletjes. Balletje eraf, strafpunten aan je broek.”

Tekst loopt door onder de foto’s

Dag 2 is de marathon. Ook een vaardigheidstest maar dan door zes hindernissen. ook die bestaan uit poorten die in de juiste volgorde genomen moeten worden. Na grote successen vlak voor de Big C was dit de eerste belangrijke wedstrijd weer na de Big C. Best spannend, heeft het team van Monte Visser voldoende getraind in de afgelopen ‘stille’ jaren? Zijn de paarden nog scherp genoeg en in conditie. Want de dierenarts controleert ze wel drie keer tijdens zo’n wedstrijd.

Tekst loopt door onder de foto’s

Mede door onze (trouw)koetsritten hadden ze nog steeds een perfecte conditie. ook waren ze lenig en braaf genoeg en lieten zich uitstekend door de hindernissen sturen. Met als geweldig resultaat: kampioen mendistrict West. Iedereen uit Nederland mag daar starten. Alleen als je uit West komt kon je kampioen worden. West bestaat uit Noord en Zuid holland, Utrecht en Zeeland. Een heel groot district dus.

Wij zijn BERETROTS, op ons zelf als team en op onze BLOIDtoppaarden.

Loading