mokum in twisk

Mokum in Twisk met o.a. GTST-ster Noa Zwan

TWISK – Zoals iedereen weet of gehoord heeft is vorig jaar Mokum Twisk van start gegaan. Een aantal fanatieke mensen hebben dit opgezet om de verenigingen en het dorpsleven op gang te houden. Na alle positieve reacties heeft de organisatie besloten om daar een  vervolg aan te geven. Iedereen heeft het onderhand wel ergens voorbij zien komen.

Dit jaar is besloten om het samen te gaan doen met TSV en het dorpshuis van Twisk. Door deze samenwerking hebben er nog meer verenigingen er baat bij. Dankzij alle sponsoren die het dorp en de verenigingen een warm hart toedragen is het mogelijk gemaakt voor iedereen die het leuk vind want de entree is gratis.

Goede Tijden Slechte Tijden ster Noa Zwan uit Medemblik is 1 van de vele artiesten die komt optreden. Noa zingt al vele jaren en heeft als bijnaam de ‘Nachtegaal van Medemblik’ vanwege haar stem. Maar ook de uit Medemblik afkomstige Martin de Jager, die zijn nieuwste hit ‘Emanuela’ zal vertolken komt ook IJsbrand van Belleghem optreden, IJsbrand is bekend van de band Paradise maar ook van The Voice Senior waar IJsbrand nipt naast de winst wist te grijpen.

Houd u van muziek en gezelligheid kom gerust langs. Er is een natje en een droogje waardoor de leefbaarheid van het dorp nog meer gesteund word.

Houd de Instagram en Facebook in de gaten voor alle nieuwtjes en aanvangstijden en programma.

Hopelijk tot ziens op 1 juli op het dorpsplein bij het Dorpshuis in Twisk.

Loading