Drukwerk scaled
Foto aangeleverd

Midwoud maakt zich op voor een vol Snertpop-weekend

MIDWOUD – Midwoud en omgeving maakt zich op voor een muzikaal en gezellig weekend. Van een vrolijke bingoavond naar optredens van Flemming en Drukwerk. Kortom: het Snerptop-weekend staat weer voor de deur.

Voor wie de borden langs de weg nog niet heeft gezien: met de komst van Flemming is Snertpop er opnieuw in geslaagd een absolute blikvanger naar Midwoud te halen. De jonge zanger scoorde het afgelopen jaar dikke hits met ‘Amsterdam, ‘Zij Wil Mij’, ‘Paracetamollen’, ‘Automatisch’ en ‘Verleden Tijd’.

Een andere opvallende naam op de poster: Drukwerk. De legendarische jaren ’80 band rond zanger Harry Slinger is bezig aan een sterke revival en trekt wederom volle zalen. Tijdens de shows ontbreken de hits van weleer als ‘Je loog tegen mij’, ‘Schijn een lichtje op mij’, ‘Lijn 10’ en ‘Marianneke’ niet.

Wie komen er nog meer naar Midwoud? Wat te denken van de talentvolle Blackbird, Boaz en Gumbo Kings. Of de indrukwekkende Queen-tribute van Robby Valentine en Marlies Schuitemaker.

Snertpop wordt geopend door Quick Response, met goede bekende Tom Zijp (speler MOC 1) op de basgitaar, en wordt afgesloten door de feestbeesten van The Hillbilly Moonshiners. Deze bluegrass band is al jaren te zien op grote festivals als Paaspop en De Zwarte Cross.

Het weekend wordt vrijdag al geopend. De feesttent wordt dan omgetoverd tot bingoparadijs en concertzaal ineen. Er worden 3 rondes bingo gespeeld, onder de bezielende leiding van Ed Bobeldijk. Er zijn iedere ronde mooie prijzen te winnen. De bingorondes worden afgewisseld door een nieuwe editie van OKK’s Maestro.

Tijdens de Dorpsveiling kwamen drie wel heel gretige Maestro’s naar voren en dus gaan Michael Willemsen, Trudy Palenstijn en Anja van IJsseldijk op 2 juni OKK dirigeren. Hoe brengen ze het er vanaf en wie komt er als winnaar uit de bus?

Kaarten voor Snertpop én de bingo-avond zijn verkrijgbaar via www.snertpop.nl.

Loading