Share

Medemblik zet plannen parkeerterrein Wieringermeer tijdelijk in de ijskast

MEDEMBLIK – Dit blijkt uit een mededeling van de gemeente Hollands Kroon die afgelopen 15 augustus vanuit de gemeente Medemblik een schriftelijke melding kregen dat het realiseren van een parkeerterrein op de Zuiderdijkweg / Omringdijk bij Medemblik is ingetrokken. Hollands Kroon heeft hierop het dossier gesloten.

De plannen leken zo mooi te worden. Een groot parkeerterrein waar bezoekers van Medemblik de auto’s konden parkeren en waar zonnepanelen boven het parkeerterrein voor de nodige energie zou gaan zorgen.

Annette Wammes, woordvoerder van de gemeente Medemblik laat in een reactie weten: “Wij hadden een vergunningaanvraag gedaan voor de aanleg van de tijdelijke uitbreiding van het huidige terrein (vooruitlopend op het grote totaal plan).

Deze aanvraag is ingetrokken omdat de door ons aangeleverde stukken niet compleet waren. We moeten nu e.e.a. uitzoeken en dan opnieuw indienen.”

Totaal aantal keren gelezen: 57 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen