Kom naar de open dag van roeivereniging De Kogge in Onderdijk

ONDERDIJK – Roeivereniging De Kogge heeft weer een open huis: kom op zaterdag 11 juni langs in Onderdijk en stap in de boot! Je bent welkom vanaf 10.00 uur. Roeien is een hele mooie sport voor alle leeftijden en is dan ook niet voor niets de sport die door artsen en fysiotherapeuten aangeraden wordt als veilige en gezonde lichaamsbeweging.

Dit is wat de ( ruim 100) leden zeggen over roeien: ‘Tijdens het roeien gebruik je 85 % van al je spieren; arm-, been- en rugspieren. Het is heerlijk om te sporten op het water. Roeien kan je het hele jaar door doen, ook in de winter (behalve in geval van vorst, storm of dichte mist). Roeien is voor jong en oud en De Kogge is een supergezellige vereniging. Je kunt zowel recreatief roeien als aan toertochten en/of wedstrijden meedoen. Je komt op de mooiste plekken rondom Onderdijk: in het Egboetswater, rondje Oostwoud, de Groote Vliet, en Medemblik.

Roeien is voor iedereen die van water en buitensporten houdt. Je bent nooit te oud om er mee te beginnen. Je leert behalve roeien ook sturen en roeicommando’s geven. We bestaan inmiddels 15 jaar en hebben ruim 100 leden. We zijn nog steeds blij wanneer we nieuwe leden kunnen verwelkomen!

Na de opheffing van alle beperkingen kunnen we gelukkig weer een open huis organiseren om geïnteresseerden kennis te laten maken met de roeisport. Misschien loop je al lang met de gedachte rond of wil je na het lezen van dit artikel meer weten, schroom niet en kom langs. 7 instructeurs staan klaar om de basisregels van het roeien uit te leggen. Natuurlijk gaan we ook het water op!

Aanmelden kan tot en met 9 juni a.s. aanstaande op het volgend e-mailadres: roeien@roeiverenigingdekogge.nl

Adres: Dirk Bijvoetweg 15a in Onderdijk.
Voor verdere informatie:
www.rvdekogge.nl

Loading