Share

Kom erbij tijdens de Kom-Erbij-Week in Medemblik

MEDEMBLIK – In ons mooie Medemblik is voor iedereen wel iets te doen. Toch blijkt dat na de coronamaatregelen niet iedereen een plek kan vinden en dat activiteiten en (sport)clubs minder worden bezocht.

Tijdens de Kom-Erbij-Week willen we u als inwoner kennis laten maken met de activiteiten in uw eigen buurt. Niet alleen kunt u meedoen aan de activiteiten die een ander organiseert, ook kunt u zelf de deur open zetten bij uw club of vereniging. Laat iedereen komen kijken, wie weet levert het nieuwe leden op! Doe gewoon wat u altijd doet, of organiseer voor deze keer een speciale activiteit waar anderen ook aan mee kunnen doen. De opbouwwerkers van de gemeente helpen u graag met het bedenken van iets leuks.

De Kom-Erbij-Week vindt plaats van 29 september tot en met 6 oktober 2022. Er zijn al 150 activiteiten leuke activiteiten waarvoor u zich kunt aanmelden. Maar er kunnen er altijd meer bij!

Totaal aantal keren gelezen: 52 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen