Kom 8 december naar de inloopsollicitatie bij Simon Loos.

WOGNUM – Boodschappen bezorgen is booming! Simon Loos startte in 2021 met een bezorgservice voor Albert Heijn. Sindsdien rijdt Simon Loos door heel Noord-Holland noord om online bestelde boodschappen bij mensen thuis af te leveren. Uiteraard met een grote glimlach!

๐—๐—ผ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ

Omdat Simon Loos in 2023 nรณg meer boodschappen thuis zal gaan bezorgen, is het bedrijf op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij je B-rijbewijs en woon je in de buurt van Wognum? Join our team! Je kan alle dagen van de week aan de slag als boodschappenbezorger. Op de dagen en tijdstippen dat het jou uitkomt. Uitstekend te combineren dus met bijvoorbeeld studie, gezin of ander werk. Kijk op www.werkenbijsimonloos.nl voor alle ins en outs.

๐—ž๐—ผ๐—บ ๐Ÿด ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—ผ๐—น๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ

Op donderdag 8 december is er een inloopsollicitatie voor bezorgers op de standplaats in Wognum. Stap tussen 13.00 en 19.00 uur bij Simon Loos binnen en zij vertellen je alles over deze baan.

Meer informatie: werkenbijsimonloos.nl/vacatures/inloopsollicitatie-home-service-wognum

Loading