Share

Koffie-inloop in het Poorthuis in Medemblik

MEDEMBLIK – Mee&deWering- WonenPlus gaan, in samenwerking met de beheerder van het Poorthuis in Medemblik, een ‘Koffie-inloop’ ochtend starten.

De beheerder Jack Laureys en vrijwilligster BLaza Gietema liepen al een tijdje met dit plannetje. En samen met de coördinator Baukje Visser van Mee& deWering- WonenPlus zijn de ideeën omgezet in een daadwerkelijke ochtend die Woensdag 28 september van start zal gaan. Wat hebben Jack en Blaza voor ogen waarom u, naar deze koffie inloop zal gaan, vroeg Baukje zich af? En toen kwamen de ideeën waar u vast warm voor gaat lopen namelijk;

Het Poorthuis staat naast de Meelmolen van Medemblik, dat is al heel bijzonder. En Jack heeft het poorthuis omgetoverd in een warm onthaal, aan de wanden kunt u onder andere, jeugdherinneringen ophalen.

En Blaza wil naast de heerlijke koffie ook graag een spelletje met u doen of u komt samen met de buurman een spelletje kaarten? Ook andere activiteiten staan op het lijstje als; uitleg van de Molenaar over de Molen, of een Franse muziek ochtend, maar alles in samenspraak met u. Dat staat voorop vinden Jack en Blaza. Het gaat een ontspannende ochtend worden waarvan het samenzijn voorop zal staan.

Het gaat van start op Woensdag 28 september, vanaf 10.00 tot 11.30 staat de koffie voor u klaar. Eén keer per maand zal Jack en Blaza u welkom heten en klaar staan met koffie een spelletje of een gezellig praatje.

Aanmelden zou prettig zijn maar hoeft niet, dat kan bij Jack; 06- 41 821 829

U kunt het Poorthuis vinden aan de Westerdijk 2 in Medemblik .

Heeft u zin om te komen maar is vervoer een probleem? Bel dan gerust naar WonenPlus afd. Medemblik tel: 0227- 54 03 83 wel tussen 9.30 en 11.00 uur om een ritje aanvragen. Kosten €0,33 eurocent per km. U hoeft dan geen abonnee van WonenPlus te zijn.

Jack en Blaza zien uit naar uw komst, en hopen op gezellige koffie inloop ochtenden, samen met u.

Totaal aantal keren gelezen: 101 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 6 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen