Share

Kennisgeving ontvangst aanvraag vestigen van een Bed & Breakfast in het bijgebouw, Zuideinde 47, 1657EE Abbekerk

ABBEKERK – Op 19 december 2022 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning voor het vestigen van een Bed & Breakfast in het bijgebouw op het perceel Zuideinde 47, 1657EE Abbekerk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2022-00000426. De aanvraag betreft de volgende activiteit(en):

  • bouwen

Procedure

De aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@medemblik.nl of telefoonnummer (0229) 85 60 00.

Tegen een ontvangen aanvraag kunt u geen bezwaar indienen.

Totaal aantal keren gelezen: 162 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen