Share

Kasteel BBQ bij Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Zaterdag 27 augustus is het tijd voor de Kasteel BBQ bij Kasteel Radboud, speciaal ter gelegenheid van de 24-uursrace! Normaal gesproken is het Kasteel Café alleen overdag geopend. De Kasteel BBQ is een unieke gelegenheid om ’s avonds de middeleeuwse sfeer te komen proeven. Én een traditie in wording: het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat Kasteel Radboud in het raceweekend deze barbecue organiseert.

BBQ-specialist Michiel Nijhuis

De Kasteel BBQ wordt verzorgd door Michiel Nijhuis, een echte barbecuespecialist. Hij bereidt regelmatig barbecuemaaltijden voor grotere groepen. Voor de Kasteel Radboud BBQ heeft hij drie overheerlijke Amerikaanse klassiekers om uit te kiezen, al dan niet met een twist: Kasteelburger, Hotdog de Luxe & Vega American Classic.

Reserveren en prijzen

Prijzen Kasteel BBQ: € 17,50 per gerecht, inclusief frites en salade. Voor meer informatie en reserveren, kijk op kasteelradboud.nl/activiteiten.

Totaal aantal keren gelezen: 51 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen