Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Film: Soof 3

10 januari / 20:00 - 22:00

€8,50

Ook in het nieuwe jaar kun je als filmliefhebber in de even weken weer bij ons terecht. Om de week draaien we op dinsdagavond een spannende, ontroerende of interessante film waarvan wij vinden dat je die zeker gezien moet hebben. Kom jij ook Even Een Filmpje Pakken? 

Begin het nieuwe jaar goed met de fijne feelgoodfilm Soof 3!

Soof (Lies Visschedijk) heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen.

Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Maar dan moet ze leren om zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Deze film is het derde en laatste deel van de zeer populaire filmreeks, met natuurlijk de vertrouwde gezichten van Fedja van Huet, Anneke Blok, Dan Karaty en natuurlijk hoofdrolspeelster Lies Visschedijk die de rol van Soof tot in haar vingertoppen beheerst.

Totaal aantal keren gelezen: 71 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

Gegevens

Datum:
10 januari
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.hetpostkantoor.info/tickets/?tid=2311

Organisator

Het Postkantoor
Telefoon:
0228 743 910
E-mail:
info@hetpostkantoor.info
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Het Postkantoor
Hoofdstraat 17
Bovenkarspel, 1611AA
+ Google Maps
Telefoon:
0228 743 910
Bekijk de site van Locatie