Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Andijker Toneel – Alle ballen op Bertha

14 april / 20:00 - 15 april / 22:00

€10,

Na de overweldigende uitvoeringen in oktober zijn we weer direct van start gegaan met de repetities voor onze komende uitvoering. Het was even flink aanpoten, maar we hebben natuurlijk weer enorm veel zin om voor jullie een leuk stuk op de planken te zetten. Ook dit keer hebben we gekozen voor een geweldig blijspel. Een bekend stuk binnen de toneelwereld en een stuk dat al door meerdere toneelverenigingen met succes is gespeeld. Net als ons vorige stuk is dit ook een toneelstuk welke succesvol door bezoekers is ontvangen. Een leuk en lachwekkend stuk.

Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april spelen wij het stuk ‘Alle ballen op Bertha’.

Bertha is eigenaresse van een oude kroeg ‘De Warme Bal’ die nog maar een paar stamgasten kent. De tent gaat achteruit en draait nog doordat ze geld krijgt van haar rijke neef. Bertha is niet helemaal eerlijk naar hem en verkoopt hem dat ze een goedlopend restaurant heeft. Als de neef het plan heeft om langs te komen moet er alles op alles worden gezet om de kroeg om te toveren. De Stamgasten proberen te helpen maar uiteraard loopt dit niet zoals het zou moeten. Het gaat compleet de verkeerde kant op en er gebeurd van alles.

Als er dan ook nog een dame langs komt om het ‘restaurant’ te beoordelen gaat het helemaal mis. De vraag is of ‘De Warme Bal’ nog wel kan blijven bestaan. Gaan de gehaktballen van Bertha uitkomst bieden??

Het beloofd in ieder geval een lachwekkend en leuk stuk te worden. Heb je dus weer zin om lekker te genieten en te lachen? Koop dan nu alvast je tickets. Dan zien we je graag op 14 of 15 april.

Gegevens

Begin:
14 april / 20:00
Einde:
15 april / 22:00
Kosten:
€10,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://app.weticket.com/andijker-toneel/alle-ballen-op-bertha-14-april

Organisator

Andijker Toneel
Telefoon:
06 – 36126877
E-mail:
info@andijkertonee.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Cultura
Kleingouw 112
Andijk, 1619CH
+ Google Maps
Telefoon:
0228591252
Bekijk de site van Locatie