Jordy Mol niet tevreden over eigen prestaties tijdens het WK trampolinespringen

MEDEMBLIK – Afgelopen week werd in Sofia het WK trampolinespringen gehouden en waar Nederland werd vertegenwoordigd door o.a. Jordy Mol. Jordy Mol ging met grote verwachtingen, zeker gezien de prestaties tijdens het Europees Kampioenschap trampolinespringen, naar Sofia, maar kwam met een kater terug.

Jordy Mol vertelt over zijn WK: ‘Het wereldkampioenschap trampolinespringen 2022 is afgelopen en ik ben ondertussen weer thuis. Ik kan niet zeggen dat ik blij ben met mijn behaalde resultaten. Ik had als eerste mijn individuele wedstrijd. Ik had zo’n goed begin van mijn oefening (eigenlijk mijn beste start ooit), maar kon het helaas niet afmaken en werd 86e…..

Op de dag van mijn 21e verjaardag stond synchroon met Milco op het programma. Ik maakte een kleine fout bij sprong twee, waardoor de oefening slordig en verre van synchroon werd. Balen van de 20e plaats! Een plaats in de halve finale (beste 16) zat er echt in.

Heel frustrerend dat mijn trainingen zo goed gingen, maar dat het mij niet is gelukt om het tijdens mijn wedstrijden te laten zien. Maar ook dat hoort helaas bij deze sport.

Toch wil ik positief afsluiten. Ik heb het gevoel dat ik deze week veel heb geleerd en ik voel mij erg gemotiveerd om nog harder te trainen om de wereldtop te bereiken! Blijft u mij steunen?

Ik wil Team NL en iedereen bedanken die mij heeft geholpen om deel te kunnen nemen aan dit geweldige toernooi tussen alle wereldtoppers. Ik waardeer uw steun enorm!’

Voor Mol is het nu de tijd om dit WK te verwerken en de blik naar de toekomst te richting en naar zijn droom, deelname aan de Olympische Spelen.

Loading