Share

Jordy Mol Nederlands Kampioen Synchroonspringen

NIBBIXWOUD – ‘Wat een topweekend heb ik gehad in Ahoy Rotterdam tijdens het NK trampolinespringen! Met goud en zilver kwam ik weer terug in Nibbixwoud,‘ laat een zeer blije Jordy Mol weten.  Samen met Roel Teillers behaalde Jordy Mol op zaterdag de Nederlandse titel synchroonspringen. Nederlands kampioen, de beste van Nederland, geweldig om dat te kunnen zeggen en een jaar lang te mogen zijn. ‘Ik ben hier superblij mee!’

Ook op zondag ging het heel goed. Zeer tevreden met mijn individuele zilveren medaille. Bijna in een nieuw persoonlijk record puntenaantal werd ik tweede achter Milco. Het was een geweldige finale met een heel hoog niveau. Milco is de laatste weken in topvorm en is op het ogenblik door niemand te verslaan. Toch ga ik er van alles aan doen om het hem in toekomst zo moeilijk mogelijk te maken, want ooit wil ik ook een keer Nederlands kampioen individueel worden,’ vertelt Jordy Mol

Het NK was tevens een kwalificatiemoment voor het WK 2022 in Sofia. In de voorronde heeft Jordy Mol de wildcard-score een keer gesprongen en zaterdag moet hij dit nog een keer doen om geselecteerd te worden voor dit WK. Deze kwalificatiewedstrijd wordt zaterdagavond in Den Bosch gesprongen.

Dinsdag 5 juli reist Jordy Mol met het team van Triffis Alkmaar naar Santarem in Portugal. ‘Wij gaan daar deelnemen aan de Scalabiscup. Ook dit belooft een mooi toernooi te worden met veel topspringers uit Europa. Hierna neem ik een paar weken trampoline-vakantie om mij weer volledig op te laden voor een nieuw seizoen trampolinespringen.

Jordy Mol hoopt dan ook u hem blijft steunen, zodat hij kan blijven deelnemen aan deze mooie en leerzame wedstrijden die mij helpen op weg naar zij Olympische droom!

Totaal aantal keren gelezen: 14 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer