Jesse Wenners terug naar waar het allemaal begon, FC Medemblik.

MEDEMBLIK – Tot 2020 speelde Medemblikker voor de ploeg uit Medemblik om in dat jaar de overstap te maken naar de Hollandia die op dat moment een flink aantal klassen hoger speelde dan FC Medemblik. Nu maakt Jesse, samen met Milan de Hoog, de overstap naar FC Medemblik vanuit het gedegradeerde Hollandia dat toch een maatje te klein was voor de landelijke Derde klasse en weer terug gaat naar de Hoofdklasse voetbal.

FC Medemblik dat gisteren te horen kreeg dat het is gepromoveerd naar de Tweede klasse omdat tegenstander Kennemers zich terug heeft getrokken uit de zondagcompetitie omdat er geen volledig elftal kon worden samengesteld ziet de ploeg ook nog met Björn Huisman van ZOB uit de Zuidoostbeemster de ploeg komen versterken. FC Medemblik heeft onder leiding van trainer Stephan Kaaij een prachtig seizoen achter de rug dat dus werd beloond met promotie naar de Tweede klasse.

Gunnar Schipper en Wouter van Loon hebben de selectie verlaten, beiden hebben de voetbalschoenen aan de wilgen gehangen.

Loading