Share

Jan van Vliet:”Er moet echt heel snel een oplossing komen voor de kledingbank’

MEDEMBLIK – Dat bleek in het kort de uitkomst van het bezoek van Jan van Vliet van de Kledingbank aan de raadscommissie van de gemeente Medemblik. Van Vliet maakte gebruik van de mogelijkheid om in te spreken tijdens de raadscommissie om zij zijn zorgen over het voortbestaan van de kledingbank nogmaals onder de aandacht te brengen.

De kledingbank is in grote nood gekomen nu de gemeente Medemblik de ruimte in Opperdoes waar de kledingbank nu haar kleding sorteert en opslaat wil gaan verkopen om daar woningbouw mogelijk te maken.

Meer en meer inwoners van de gemeente Medemblik maken gebruik van de kledingbank, en dat zijn niet enkel mensen die op het sociaal bestaansminimum leven maar ook mensen met een gemiddeld inkomen kloppen aan bij de kledingbank voor ondersteuning.

Lees ook: Kledingbank Medemblik in nood, de sorteerruimte gaat dicht

Totaal aantal keren gelezen: 145 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

1 reactie

  1. 29 december 2022

    […] Lees ook: Jan van Vliet:”Er moet echt heel snel een oplossing komen voor de kledingbank’ […]