Share

Inwoners Wervershoof willen meer winkel in het winkelcentrum, maar welke winkels, een peiling..

WERVERSHOOF – Het mag wel duidelijk zijn dat de inwoners van Wervershoof het liefst meer winkels zien verschijnen in winkelcentrum Molenhoek. De gemeente Medemblik is samen met de eigenaar van het winkelcentrum aan het onderzoeken hoe zij het winkelcentrum meer levensvatbaarheid kan geven.

Er zijn meerdere opties die door beiden worden onderzocht, natuurlijk meer winkels, maar ook voor de bouw van appartementen op het winkelcentrum en ook het plein voor het centrum staat onder de aandacht bij het onderzoek..

Maar als er nu meer winkels moeten komen, welke winkels zien de inwoners van Wervershoof dan het liefst in het winkelcentrum verschijnen. let op !! Een Action komt niet naar Wervershoof omdat Action minimaal 500m² winkelruimte nodig heeft.. En in Zwaagdijk is al een Action.

Daarom een peiling.. Staat de winkel die u zoekt er niet tussen zet het dan in de comments.

Welke winkels moeten er in de Molenhoek komen

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Totaal aantal keren gelezen: 96 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen