Inschrijven 10e Lions West-Friesland autorally 2023

WOGNUM – Het gaat hard met de voorbereidingen van de 10e Lions West-Friesland rally met als thema “Rondje IJsselmeer”. De route is bijna gereed en een prachtig hotel is geboekt. Met de start bij Wester Wognum en de finish ook in Wognum, doorkruist de rally op 29 en 30 april in twee etappes van maximaal 350 kilometer een groot deel van Noord-Holland, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. De deelname staat open voor iedere auto, maar klassieke auto’s van voor 1990 zouden de kers op de taart vormen bij deze mooie rally.

De routes lopen vrijwel uitsluitend over kleine weggetjes. Ze zijn via kaarten te volgen en tijdens de etappes moeten, aan de hand van foto’s herkenningspunten worden aangedaan. Niet gevonden herkenningspunten leveren strafpunten op.

Zij die de meeste foto’s hebben gevonden en het kortst bij de juiste afstand finishen zijn de winnaars. Het gaat dus niet om de snelste tijd.

Lionsclub Opmeer-Medemblik biedt de deelnemers voor 375,00 euro per auto met twee inzittenden een goed verzorgd weekend. Dit is inclusief routeboek, het schild voor op de auto, eten, drinken, de overnachting een diner en twee lunches.

Met de deelname steun je tevens twee goede doelen: Voices for Women en FunCare4Kids. Er zijn al heel wat inschrijvingen, maar er is nog plaats. Het wordt een mooie jubileumeditie van de West-Friesland rally. Dus wacht niet langer, maar schrijf je nu in op de website: www.lionsopmeermedemblik.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Hans Broekmeulen (M: 06-55396475 of via Broekmeulen@bpbureau.nl.

Loading