Share

Inloopuur Oekraïense vluchtelingen bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK – Ken je Oekraïense vluchtelingen die in hun eigen taal willen kunnen praten en vragen stellen? De Letse Larisa is aanwezig in de Bibliotheek Medemblik voor een warm welkom.

Larisa gaat graag op maandag 28 november 2022, tussen 14:30 – 16:30 in gesprek met jong tot oud over bijvoorbeeld het leven in Nederland. Ze kan samen met de bibliotheekmedewerker van het Informatiepunt Digitale Overheid de weg wijzen naar instanties en naar gratis hulp van de Formulierenbrigade voor overheidsinformatie. Ze weet hoe kinderen en volwassenen online boeken en informatie in eigen taal kunnen vinden. Samen in gesprek onder het genot van gratis koffie/thee en koekjes kan ook. Kinderen zijn welkom om mee te praten of te spelen in onze jeugdhoek.

Aanmelden is niet nodig: van harte welkom. Help de bibliotheek om Oekraïense vluchtelingen te wijzen op deze mogelijkheid.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl