Inloopbijeenkomst nieuwbouw Slotlaan Wervershoof

WERVERSHOOF – De gemeente Medemblik, woningcorporatie Het Grootslag en de Dorpsraad Wervershoof zijn bezig met het ontwikkelen van een woningbouwplan met 31 woningen aan de Slotlaan in Wervershoof. Dit is de voormalige locatie van tennisvereniging De Kaag. Iedereen die belangstelling heeft is welkom om kennis te nemen van het stedenbouwkundige plan. Wij organiseren op 15 februari een informatiebijeenkomst op twee momenten in de vorm van een fysieke inloopbijeenkomst. U kunt het plan bekijken, vragen stellen en reageren.

CPO

Een belangrijk onderdeel van het plan bestaat uit een CPO-initiatief (collectief particulier opdrachtgeversschap). Inzet is het samenstellen van een groep belangstellenden. Hiervoor kunt u zich aanmelden. Op de bijeenkomst kunt u informatie krijgen over hoe u dat kan doen. De Dorpsraad en Woningstichting Het Grootslag ondersteunen het CPO-initiatief.

Informatiebijeenkomst Slotlaan

  • Datum: 15 februari 2022
  • Middagbijeenkomst van 16.00 tot 17.30 uur
  • Avondbijeenkomst van 18.30 tot 20.00 uur
  • Locatie: Sportpark ‘De Westrand’
  • Adres: Theo Koomenlaan 5-7, 1693 MA te Wervershoof

Aanmelden

U kunt zelf bepalen of u naar de middag of avond bijeenkomst gaat. Meld u aan voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar Sabrina de Kok van de gemeente Medemblik projectenbureau@medemblik.nl. Geef daarbij aan of uw de middag of de avond komt. Heeft u vooraf al vragen? Mail naar bovenstaand mailadres of bel op telefoonnummer 0229-856000.

Coronamaatregelen

De geldende coronamaatregelen worden in acht genomen, zoals het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje als u loopt. Bij de ingang wordt er gecontroleerd op de QR-code uit de CoronaCheck-app. Zorg dus dat u deze meeneemt.

Loading