Share

Informatieavond woningbouw Asoniaterrein Andijk

ANDIJK – Voor de voormalige voetballocatie Asoniaterrein aan de Sportlaan te Andijk zijn Woningstichting Het Grootslag en ToekomstGroep herontwikkelingsplannen aan het maken. Er wordt momenteel gewerkt aan een stedenbouwkundig plan voor de bouw van circa 80 huur- en koopwoningen voor starters, doorstromers en senioren.

Digitale informatieavond

De ontwikkelcombinatie wil dit stedenbouwkundige plan graag presenteren aan belangstellenden.  U bent van harte welkom om deel te nemen aan de digitale informatieavond op dinsdagavond 7 december 2021 van 19.30 tot 20.30 uur. U kunt tijdens deze avond ook vragen stellen of suggesties doen. Indien u deze digitale bijeenkomst wilt bijwonen, verzoekt de gemeente Medemblik u zich aan te melden via het e-mailadres info@nerozerobv.nl . U ontvangt uiterlijk 6 december een link waarmee u kunt inloggen.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl