ICK het Koggeschip organiseert een Fancy Fair

MEDEMBLIK – Woensdag 6 juli organiseert IKC het Koggeschip tussen 16:00 en 19:00 uur een zomerse Fancy Fair aan de Koggenlaan 35 te Medemblik. Het belooft een heus feest te worden vol bruizende en spraakmakende activiteiten. Ook u kunt mee doen aan verschillende spellen, tuttelen in de beauty corner, knutselen in het knutsellokaal, dansen in de disco, griezelen in het spookhuis en stieren over een heuze stormbaan!

Uiteraard worden alle activiteiten tijdens deze middag voorzien van een zomers sausje! Evenals de broodjes hamburgers en hotdogs trouwens. Voor mensen die minder gek zijn op saus zijn er ook poffertjes, een popcornkraam en andere lekkernijen te vinden tijdens de Fancy Fair.

Om het feest compleet te maken hebben veel lokale winkeliers een leuke bijdrage geleverd om te verloten tijdens de loterij. Met het kopen van een lot, wint u misschien wel een leuke prijs!  Met de opbrengst van dit evenement zal de school investeren in uitdagend spelmateriaal ten behoeve van het bewegend leren voor de leerlingen van IKC het Koggeschip.

Loading