Share

Hitte zorgde zaterdag voor minder publiek tijdens de Waterweek, maar het Oosterhavenconcert maakte alles goed

MEDEMBLIK – De tropische temperaturen waren gisteren tijdens de 2e dag van Waterweek Medemblik zorgde ervoor dat de belangstelling voor de nautische dag iets achterbleef bij voorgaande edities. De belangstelling voor het 13e Oosterhavenconcert overtrof daarentegen alle verwachtingen .

Voor de vele attracties tijdens de Nautische dag waren voor de rondvaarten in de havens en op het IJsselmeer in trek; een licht briesje zorgde voor de nodige verkoeling. Verkoeling op de kade moest vooral komen van de vele grote parasols en de bomen. Desondanks was de belangstelling voor Optimist on Tour verheugend groot en mochten ook o.a. het miniatuur stoomtreintje, de Kamper Kogge, de historische reddingsboten tevreden zijn.

Het publiek kwam door de hitte begrijpelijk minder massaal naar de Oosterhaven, maar desondanks een geslaagde middag. De Compagniezangers en de indrukwekkende The Arthur Troops Pipes and Drums doedelzakband uit Alkmaar zorgden voor de muzikale verkoeling.

Totaal aantal keren gelezen: 37 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen