Hij is er weer! Het M.O.C. Pinkstertoernooi

MIDW0UD – Na een aantal jaar geen M.O.C. Toernooi zoals jullie gewend zijn, is het M.O.C. Toernooi nu weer terug. Gehuld in zijn oude, vertrouwde jasje! Het toernooi is al jaren een groot succes, zowel op sportief gebied als door de sfeer er omheen. De teams spelen een 7 tegen 7 toernooi op half veld. Op de vrijdag- en zaterdagavond zijn er feestavonden met diverse DJ’s!

Het M.O.C. Toernooi wordt gehouden op het M.O.C. Sportcomplex, Tripkouw 28, 1679GJ in Midwoud

Wat staat jullie te wachten?

De start is op vrijdag 26 mei vanaf ongeveer 16:30. De spelers slapen in legertenten welke zijn opgezet langs de speelvelden en zijn voorzien van een grondzeil. Slaapspullen dient een ieder zelf mee te nemen.

De kosten van het toernooi zijn dit jaar €60,- per persoon, dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt, een heerlijk diner, 2 geweldige feestavonden en een onvergetelijk toernooi. Opgeven kan via onderstaande knop. Schrijf je in voor 1 maart en ontvang 10 euro vroegboekkorting! De kosten zijn dan slechts €50,- per persoon.

Om je in te schrijven moet elk deelnemend team voor 14 mei 2023 het inschrijfformulier hebben ingevuld en het totaalbedrag overgemaakt hebben. Wacht niet te lang, want VOL = VOL!

Kortom:
Datum: 26 t/m 28 mei 2023
Prijs: €60,-* p.p.
Locatie: Tripkouw 28, Midwoud

Inschrijven via: https://toernooi.vvmoc.nl/#content

Loading