Share

Geslaagde Fancy Fair Valbrug is voor herhaling vatbaar

MEDEMBLIK – De Fancy Fair in het zorgcentrum Valbrug in Medemblik viel in goede aarde. Buiten was het koud en guur maar binnen op het plein in Valbrug was het warm, knus en vooral erg gezellig. De vele vrijwilligers waren al vroeg aan de gang, de verkooptafels werden gevuld, de kinderspelen gereed gemaakt. De koffie stond heerlijk te pruttelen en de eerste van de vele (geschonken) taarten werd aangesneden.

Terwijl de bezoekers langzaam binnenstroomden werd de fancy fair geopend door de dames Berkhout en Gort  die het langst van iedereen in Valbrug wonen. Nettie de Peinder: ‘De erwtensoep en warme worst gingen als zoete broodjes en inmiddels werden de plankjes van  het Rad van Avontuur grif gekocht, maar dat kan niet anders met zulke prachtige prijzen. Allemaal geschonken door de Middenstand van Medemblik. Wij zijn deze sponsors dan ook heel erg dankbaar.

Het sjoelen werd een echte , maar gezellige strijd, alleen was het wel jammer dat er maar weinig kinderen op de Fancy Fair waren afgekomen. Nettie de Peinder: ‘Maar die zijn geweest mochten 5 spelletjes doen en een aardigheidje grabbelen uit de grabbeljurk. Het smincken was een succes, er liep zelf een heuse krokodil door de binnentuinen.’

Met de gezelligheid zat het zeker goed, tijdens de muzikale optredens van Sjaak en Job Wester, die brachten de sfeer er goed in waardoor de bewoners van Valbrug en de leden van ‘Het Buurtje’ een prachtige dag hebben gehad. De opbrengst van de Fancy Fair komt ook goed terecht, namelijk bij ‘Het Buurtje’ zodat er weer leuke dingen kunnen worden gepland voor de leden van Het Buurtje.

Foto’s: Ton Koomen

Totaal aantal keren gelezen: 46 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen