Farmers Defence Force: “draai de vlaggen maar weer om, het volk heeft gesproken”

MEDEMBLIK – “Het Nederlandse volk heeft gisteren gesproken en een keuze gemaakt voor hun boeren. Een keuze die een erkenning én beloning is voor alle strijders, die al 3,5 jaar lang op de trekker stappen om voor hun toekomst, gezin en bedrijf te strijden. Die duizenden kilometers aflegden om Nederland bewust te maken van het onrecht dat de boeren wordt aangedaan.” schrijft het bestuur van Farmers Defence Force in een reactie op de enorme overwinning van BBB.

Lees ook: Verpletterende uitslag voor BBB, Forum voor Democratie vrijwel uitgespeeld, coalitie verliest ruim.

Sieta van Keimpema van Farmers Defence Force zegt in een statement: “De aardverschuiving die gisteren de Nederlandse kaart, BBB-groen heeft gekleurd is door niemand te negeren.” Van Keimpema roept dan ook iedereen op de vlag weer op de normale manier op te hangen om zo ‘het volk’ te bedanken.

Het bestuur van Farmers Defence Force schrijft: “Uit een opinie onderzoek van de NOS blijkt dat 60% van de kiezers, aan Den Haag heeft laten zien hoe ze over de regering denken. 46% van die stemgerechtigden deed dat via hun “motie van afkeuring” en bracht een proteststem uit. Een proteststem die bijna volledig naar de BBB ging: naar de boeren van Nederland. Deze ongelofelijke steun zal de BBB-ers in de Provinciale Staten, vleugels geven.

Lees ook: Eerste Kamer lonkt voor Andrea van Langen

Loading