Share

Fantastisch Oosterhavenconcert afsluiting van 2e dag Waterweek Medemblik

MEDEMBLIK – Het Oosterhavenconcert kende een ongelooflijk grote belangstelling zowel rondom het ponton in de sloepen en schuiten, als op de kade. Het duizendkoppige publiek genoot met volle teugen van een kwalitatief hoog concert waar door K.S.M. samen met Karin Bloemen, Ivana Gonçalves da Costa en Marco Hage een zeer gevarieerd programma werd gepresenteerd.

Toen ver na half elf de artiesten en dirigent Henk Ummels in de welverdiende bloemen van de gezusters Bos werden gezet, kon voorzitter Bert de Jong terugkijken op een topavond en de duizenden bezoekers een gemeend “tot volgend jaar” wensen.

Dankzij de medewerking van de Stadshavens Medemblik bleef tot middernacht de Westerhavensluis draaien en konden alle boten en schuiten tijdig naar huis en bleef het nog lang onrustig in het Medemblikker achterland.

Totaal aantal keren gelezen: 57 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen