Share

Ds. Peter van Ankeren neemt naar 5 jaar afscheid van ‘Het Vierkant’ de Protestantse Gemeente in de gemeente Medemblik

WOGNUM – Het aanbod om voorganger te worden in de Gereformeerde Kerk De Morgenster in Papendrecht kon Ds. Peter van Ankeren niet weigeren en dus vertrekt de geliefde dominee na 5 jaar bij ‘Het Vierkant’ de Protestantse Gemeente in Wognum.

Dominee Peter van Ankeren kwam in juli 2017 bij Het Vierkant in Wognum, voor hem geen onbekende plek omdat hij al eerder dominee was geweest in Zwaag en zijn woonadres deels in Wognum lag. Het Vierkant neemt met weemoed afscheid van de geliefde dominee en zal zijn afsluitende ‘doei’ na de dienst niet vergeten.

Maar ook de bewoners van verzorgingscentrum Sweelinckhof in Wognum en de oecumenische werkgroepen en natuurlijk die diensten die hij in de Protestantse Kerk in Wognum leidde zullen hem gaan missen.

Zondag 28 augustus is er een speciale afscheidsdienst in de kerk aan de Raadhuislaan 15 in Wognum. Na die dienst is er een afscheidsreceptie voor dominee Peter van Ankeren en zijn man Kees van Vliet.

Totaal aantal keren gelezen: 105 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen