Drie weken lang ‘krantenbingo’ voor 65plussers met ‘De Medemblikker’ en Rondom

Foto: Alejandro Garay

MEDEMBLIK – Het Rondom Weekend vindt van 14 tot en met 18 september plaats in Medemblik. Vast onderdeel van dit lekker lange gezellige weekend is de Rondom 65+ krantenbingo; iedereen uit Medemblik van 65 jaar of ouder kan hier gratis aan meedoen. Het enige wat senioren hoeven te doen is een bingoformulier ophalen bij Kaas & Zo aan de Nieuwstraat of bij het Sint Pieter, aan de Ridderstraat in Medemblik, en gezellig meespelen. 

De Medemblikker/Koggenlander publiceert vanaf 4 augustus drie weken lang de getrokken getallen. Ook te vinden op www.rondom.net, onder het kopje ‘uitslagen’ bingogetallen. Kruis deze aan op het bingoformulier. Wie na de drie trekkingen een volle kaart heeft, maakt kans op een leuke prijs. Een volle kaart inleveren kan bij Kaas & Zo.

Schrijf het op in de agenda: vanaf volgende week is de eerste trekking. Haal tijdig een bingoformulier op. Weet u dat een buur slecht ter been is, neem een extra formuliertje mee.

Rondom verzorgt op donderdag 15 september een kaartmiddag en een bingo op vrijdagavond 16 september. Noteer deze activiteiten alvast in de agenda en doe ook gezellig mee.