Foto: Kortebaandraverij Nederland
Share

De Vriendendag keert terug in Wognum!

WOGNUM – De jaarlijkse Vriendendag is terug van weggeweest. Op vrijdag 19 mei zorgt de organisatie vanaf 10.00 uur voor een gevarieerd programma in de kantine van Sportvereniging Spartanen op de Sportlaan 19 in Wognum. Na een eenvoudige lunch om 12.00 uur loop je vanaf hier in 200 meter naar de kortebaan op de Kerkstraat.

De kortebaan van Wognum wordt traditiegetrouw gehouden op de vrijdag na Hemelvaart, voor velen een vrije dag. Een ideaal moment dus om alle Vrienden uit te nodigen om met elkaar te praten over de sport en de koers voor te beschouwen.

De nieuwe locatie is niet alleen perfect gelegen vlakbij de kortebaan, maar biedt ook volop ruimte om veel gasten te ontvangen. Bovendien is er een flinke parkeerplaats waardoor niemand hoeft te zoeken naar een plekje.

Meld je aan als Vriend!

De Vriendendag is gratis te bezoeken voor iedereen die zich heeft aangemeld als Vriend van de Kortebaan. De organisatie zet wel een pot neer voor een vrijwillige extra bijdrage. Ben je van plan om te komen? Stuur dan een e-mail naar info@kortebaandraverijen.nl en vermeld daarbij het aantal personen.

Via onderstaande link kun je je eenvoudig aanmelden als Vriend van de Kortebaan. De kosten bedragen 15 euro. Het lidmaatschap is geldig tot en met 31 december 2023. Naast het bezoek aan de Vriendendag kun je als Vriend meedoen aan de TipCompetitie 2023 en heb je een stem in de verkiezing Kortebaan van het Jaar!

Word vriend! Meld je hier aan

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl