Foto aangeleverd
Share

De koeien van het Rundveemuseum mogen weer naar buiten, komt u kijken?

AARTSWOUD – Op zondag 16 april opent het Rundveemuseum de deuren voor het komende seizoen. En zoals elk jaar hebben de koeien tijdens de opening de hoofdrol. Zij komen na het startsein om 13.30 uur dansend de stal uit op weg naar de grazige weiden achter het museum. Vanaf 13.00 tot 16.30 uur zijn bezoekers van harte welkom bij deze unieke en vrolijk stemmende gebeurtenis.

De feitelijke opening zal worden verricht door een heel bijzondere mystery guest met een grote liefde voor de agrarische sector en het buitengebied in Nederland. De link naar het mooie Westfriese landschap rond het Rundveemuseum is dan ook snel gemaakt! Na de opening start het zomerseizoen met allerlei bijzondere activiteiten.

Om de mystery guest persoonlijk te ontmoeten en te genieten van de koeiendans van de bijzondere koeien uit het Rundveemuseum kunnen kaarten vast via de website van het museum worden gekocht. Vrienden van het Rundveemuseum hebben zoals gewoonlijk gratis toegang met een introducé.

U vindt het Rundveemuseum aan de Schoolstraat 43, 1719 AW Aartswoud

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl