Share

De DisKids in de Schoof

WERVERSHOOF – Bij de DisKids kunnen de kinderen genieten van  toffe nieuwe muziek en een lekker discofeestje op de zaterdagavond. Vanaf dit seizoen houdt De Schoof de disco weer voor alle groepen bij elkaar. Het is voor kinderen vanaf groep 3 t/m de leeftijd dat er leuk gedanst kan worden bij ons in de schoof!

De disco wordt beneden in de Sub ruimte gehouden. De bar is daar open, dus de kids kunnen een drankje en zakje chips bestellen bij de bar. Hiervoor zijn de prijzen wat aangepast. Zo blijft het voor iedereen leuk! Er is geen entree deze avonden, iedereen is welkom!

Ouders (voor groepen 3-5) hebben de gelegenheid om aan de bar boven gezellig een drankje te nuttigen als de kinderen zich beneden vermaken. Zo ben je in de buurt, mocht je het nog wat spannend vinden om je kind alleen naar de disco te laten gaan. 

Wil je liever thuis even genieten van de rust, laat dan graag even gegevens achter bij een van de vrijwilligers indien De Schoof jou willen bereiken. Mocht er iets aan de hand zijn, is dat wel zo prettig! Voor de groepen 6-8 acht de Schoof dit niet relevant

Tijden: Van 19:00 – 21:00 uur. 10 september 2022

Prijsjes voor de kids:

  • Frisdrank:  €1,-
  • Limonade: €0,50
  • Zakje chips: €0,50
  • Chocomel/ Fristi: €1,-
  • Lekkere koek: €0,50
  • Dansen en chillen: Gratis.

Totaal aantal keren gelezen: 74 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen